Νεο-Κρανιο 12/12 Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Η ΝΕΟ-ΚΡΑΝΙΟΪΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ

Η παλίνδρομη κύηση, γνωστότερη σαν αποβολή, είναι ένα φαινόμενο που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των γυναικών. Είναι μια κατάσταση δυσάρεστη σε κάθε περίπτωση και πολλές φορές γίνεται και τραυματική για την γυναίκα.
Ένα ποσοστό των αποβολών έχει την αιτία του σε κάποιο παθογόνο παράγοντα στον οργανισμό της γυναίκας, πράγμα το οποίο αγνοεί η ίδια μέχρι που συμβαίνει η αποβολή και μετά από μια σειρά εξετάσεων βρίσκει την αιτία την οποία και τις περισσότερες φορές αντιμετωπίζει με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό παλίνδρομων κυήσεων που δεν έχουν καμιά λογική εξήγηση παρόλα αυτά συμβαίνουν και μπορεί και περισσότερες από μια φορά.

Η κρανιοϊερή θεραπεία έρχεται να βοηθήσει σημαντικά και στις δυο περιπτώσεις.

Στην περίπτωση που υπάρχει ένας παθογόνος παράγοντας έχει προκαλέσει την παλίνδρομη κύηση , ο φόβος που υπάρχει στην επόμενη εγκυμοσύνη είναι πολύ σημαντικό στοιχείο που προσδιορίζει την καλή ή όχι πορεία την εγκυμοσύνης. Η κρανιοϊερή θεραπεία  λύνει τον φόβο. Δίνει τη δυνατότητα στο σώμα να αποβάλει την προηγούμενη οδυνηρή και φοβική εμπειρία και να ανακαλύψει την δυνατότητα που έχει να τα καταφέρει και να ζήσει με χαρά την διαδρομή της εγκυμοσύνης.
Είναι σημαντικό για κάθε έγκυο που έχει πολλές ανησυχίες για την πορεία των εννέα μηνών να δίνει τη δυνατότητα στον εαυτό της να χαλαρώνει βαθιά το σώμα της, να μάθει να το ακούει, να το εμπιστεύεται και να το ακολουθεί. Αυτά γίνονται ακόμα πιο επιτακτικές ανάγκες στις γυναίκες που έχουν εμπειρίες παλίνδρομων κυήσεων και αναλογικά περισσότερο φόβο.

Ας πάμε τώρα να δούμε τι κάνει η κρανιοϊερή θεραπεία στις περιπτώσεις όπου υπάρχουν παλίνδρομες κυήσεις, αλλά δεν υπάρχει καμία ιατρική εξήγηση πάνω σε αυτό.
Σε αυτές τις περιπτώσεις ο φόβος είναι πολύ μεγαλύτερος καθώς η ασάφεια για τι  πρέπει να κάνουν οι γυναίκες αυτές είναι μεγάλη και τις οδηγεί σε έναν φαύλο κύκλο φόβου, απογοήτευσης και αγωνίας.  Αυτά τα συναισθήματα δημιουργούν υψηλά ποσοστά έντασης στην ψυχοσωματική ισορροπία και δεν επιτρέπουν στο σώμα να μπει σε διαδικασία σύλληψης ή ακόμα κι αν μπει να μπορέσει να την διατηρήσει.
Η κρανιοϊερή θεραπεία υποστηρίζει το σώμα να βγει από τον φαύλο κύκλο των οδυνηρών συναισθημάτων, να ξαναβρεί την ψυχοσωματική του ισορροπία και έτσι να βρει πάλι τις δυνάμεις του να μπει σε μια διαδικασία απαιτητική, όπως είναι η εγκυμοσύνη. Είναι πολύ δύσκολη εμπειρία για το σώμα μια αποβολή. Αν το επιβαρύνει και η κάθε γυναίκα μέσα στην αγωνία της με την απαίτηση να ανταποκριθεί αμέσως σε μια άλλη εγκυμοσύνη τότε του δίνει να σηκώσει ένα πολύ βαρύ φορτίο. Ο καλύτερος δρόμος για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα ούτε σωματικό, ούτε ψυχολογικό είναι το σώμα να έχει την ευκαιρία να αποβάλει την προηγούμενη δυσάρεστη εμπειρία της αποβολής, να αποφορτιστεί από οδυνηρά συναισθήματα που κουβαλάει και να ανακτήσει τις δυνάμεις του για να προχωρήσει όταν θα είναι έτοιμο στο επόμενο βήμα. Όλα αυτά με τη κρανιοϊερή θεραπεία, που είναι η πιο ήπια μέθοδος θεραπείας, επιτυγχάνονται εξολοκλήρου.

Η εμπειρία μου έχει δείξει πως σε πολλές περιπτώσεις παλίνδρομων  κυήσεων που δεν υπάρχει ιατρική εξήγηση για αυτές, οι γυναίκες αυτές έχουν βαθιές εσωτερικές συγκρούσεις οι οποίες σχετίζονται με την σεξουαλικότητα τους, την μητρότητα και την σχέση τους με το άλλο φύλο. Είναι συγκρούσεις που είναι βαθιά ριζωμένες στο υποσυνείδητο, δεν τις γνωρίζουν ούτε οι ίδιες. Με την κρανιοϊερή θεραπεία έχουμε καταφέρει να τις φέρουμε στην επιφάνεια, να τις λύσουμε και έτσι να μπορέσουν οι γυναίκες αυτές μετά χωρίς κανένα άλλο πρόβλημα να κάνουν παιδιά.
Στις περιπτώσεις αυτών των παλίνδρομων κυήσεων το σώμα μας δείχνει περίτρανα  την αλήθεια που λέει πως ο άνθρωπος είναι ενότητα ψυχοσωματική, επομένως κάθε σημείο του ψυχισμού μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία κάθε σημείου του σώματος και  αντιστρόφως.
Η κρανιοϊερή θεραπεία οδηγεί το σώμα στην ψυχοσωματική του ενότητα και μέσα από αυτήν την ένωση λύνονται πολλά και διαφορετικά προβλήματα. Το ίδιο κάνει και στις παλίνδρομες κυήσεις ή αποβολές και βοηθά το κάθε σώμα να αποβάλει τα εμπόδια που έχει και να οδηγηθεί με ήπιο τρόπο στην επιθυμητή εγκυμοσύνη.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου